Over Mij

Annemarie%20van%20Campen%20-%20fotograaf

 

Mijn Kwalificaties

 

✔ Communicatie- en Informatiewetenschappen

    Rijksuniversiteit Groningen

✔ Cambridge Proficiency in English, CPE Grade A
    Cambridge Assessment English

    

✔ Schrijven in Begrijpelijke Taal - B1

✔ Master in Modereren

Hi! Ik ben Annemarie van Campen

Een energieke digital native met een talent voor het podium en een talenknobbel. Dit is de ultieme samenvatting van mij.

Als kind merkte ik al dat talen voor mij geen geheimen hebben. Woorden, zinnen, begrip en interpretatie blijven kleven in mijn brein. Ik begrijp anderstaligen snel doordat ik talige en niet-verbale clues aan elkaar knoop, waar dat voor anderen abracadabra is. Naast mijn moedertaal Nederlands en vloeiend Engels spreek ik Duits, Frans en Spaans.

Tijdens mijn studie Communicatie- en Informatie wetenschappen trok vooral digitale communicatie mijn aandacht omdat het grenzeloze mogelijkheden biedt: hoe breng je informatie helder en efficiënt online over, los van tijd of plaats?

Online communicatie en IT

Ik werkte jaren als online adviseur en project manager in digitale en IT projecten in vaak complexe organisaties zoals het Amsterdam UMC, het Ministerie van Algemene Zaken en het CJIB. Het jargon van de tech en online-sector is mij dus heel vertrouwd. Software vertalen, IT-gerelateerde documenten omzetten of zelfs games vertalen past daarom goed in mijn repertoire. 

Dagvoorzitter en Presentator

Ondertussen vond ik mijn talent voor presentatie. Ik voel me thuis op het podium en ontdekte dat er een prachtig vak bestaat: dagvoorzitter. Inmiddels heb ik talloze Nederlandse en internationale evenementen, congressen en bijeenkomsten gepresenteerd. Een vak dat ik nog steeds met ontzettend veel liefde uitvoer.

Mijn Engels 

Mijn professionele kennis van Engels is bevestigd met het hoogste certificaat op taalniveau C2: Cambridge Proficiency in English, Grade A.

Ik behaalde dit diploma in Londen, na zes maanden aanvullende studie en een uitgebreid examen aan Westminster University. Mijn Engels mag je dus ‘The Queen's English’ noemen 😉

Wat extra handig is, is dat ik in Londen woon. Samen met een Amerikaan die, heel verrassend, geen Nederlands spreekt. Engels is daardoor mijn voertaal in huis en op straat.

ZZP, Ondernemen en Start-ups

Al tijdens mijn studie begon ik met ondernemen. Ik weet dus precies hoe het is om als freelancer, ZZP’er of in een klein bevlogen team aan een bedrijf te werken. Daarom vind ik het ontzettend leuk om klanten in deze kring te hebben.

 

Mag ik jou daar aan toevoegen?

Let’s Start Working Together!